Extrajobb som rekryteringsassistent till TNG

Extrajobb som rekryteringsassistent till TNG

Vill du jobba med rekrytering och är en servicemässig personkännare ut i fingerspetsarna? Vi söker en rekryteringsassistent på del

Nu är vi på jakt efter nästa rekryteringsassistent på deltid till vårt team i Stockholm, som kommer att jobba ca 2-3 dagar i veckan. Här kommer du få lära dig massor om rekrytering, search och hur vi matchar ihop rätt person till rätt jobb - allt ur ett fördomsfritt och kompetensbaserat perspektiv!
Du kommer ingå i ett team där vi säkerställer en förstklassig upplevelse för våra kandidater och bidrar till att våra kunder får nya kompetenta kollegor. Här kommer du få en rolig, varierande vardag som stundtals kräver ett riktigt pannben för att nå framgångsrika resultat. Detta jobb passar perfekt för dig som just nu är student, eller har en annan huvudsakligsysselsättning, och nu vill lära dig allt om rekryteringsbranschen! Låter detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du som anställd på TNG får ta del av 6 veckors semester, förmånligt friskvårdsbidrag och ha kontor i fräscha lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia kommer du också att vara en del av ett modernt och innovativt bolag som är ledande inom fördomsfri rekrytering. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom vårt område och är nytänkande inom AI.
Mer specifikt kommer du att:
  • jobba ihop med ett kunnigt och målinriktat team där samarbete är ett måste för att nå goda resultat
  • få möjlighet att utvecklas inom rekrytering och bidra till att leverera en förstklassig kandidatupplevelse
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent kommer du att ingå i ett rekryteringsteam där vi dagligen jobbar med målet att hitta rätt kompetens till våra kunder. Detta sker både genom annonsering, där kandidaterna söker jobbet själva, men också genom search, där vi söker upp kandidaterna. I rollen kommer du:
  • gallra inkomna ansökningar
  • göra intervjuer - både över telefon, Teams, face-to-face
  • aktivt leta efter kandidater genom olika searchnätverk
  • ta kontakt med relevanta kandidater och sälja in våra kunders erbjudande
  • också ha andra arbetsuppgifter kopplade till våra rekryterings- och bemanningsuppdrag, ex skriva annonser, stötta med övrig administration b la referenser, bakgrundskontroll, tester m.m.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på TNG kommer du ingå i ett team med andra rekryterare, som allihop har som mål att leverera förstklassig upplevelse för våra kandidater och våra kunder, genom att se till att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag!
Detta jobb är på deltid, med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Din arbetstakt bestämmer vi löpande, men i snitt ser vi gärna att du jobbar 2-3 gånger i veckan. Vi jobbar kontorstider (8-17).
Vi sitter ihop, totalt ca 50 personer, i härliga, nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia - inte ens 10 minuter från T-centralen. Under pandemin jobbar vi naturligtvis mycket på distans.

VEM ÄR DU?

Till rollen som rekryteringsassistent på deltid söker vi dig som:
  • vill utvecklas inom rekrytering/research (och har du dessutom jobbat med rekrytering tidigare är det såklart ett stort plus!)
  • har tidigare erfarenhet av att jobba inom kundservice, support eller försäljning
  • studerar eller har en akademisk examen i grunden, exempelvis inom HR, beteendevetenskap, ekonomi, kommunikation, media eller liknande
Som person tror vi att den här rollen kommer att passa dig som är nyfiken och har förmågan att se lösningar när vi andra ser utmaningar. Du gillar också att ta ansvar, har en bra struktur i ditt arbete och driver på mot att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Förutom detta är du en serviceperson ut i fingerspetsarna och vet vad det innebär att leverera ett förstklassigt bemötande, både mot kandidater och kunder!

INTRESSERAD?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och träffa intervjuroboten Tengai. Tengai är den första AI-roboten i sitt slag och en svensk uppfinning framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering. Under anställningsintervjun ställer Tengai samma kompetensbaserade frågor till alla sökande samtidigt som hon nickar och ler, följer dina rörelser, skapar dialog och lyssnar uppmärksamt på dina svar. Allt utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ger hon en opartiskt och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sen kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi mer om när det är dags för din intervju!.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Martin Åkerblom
Telefon 072-857 35 28
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/