Ekonomiassistent till support i Stockholm

Ekonomiassistent till support i Stockholm

Tilltalas du av ekonomi och service? Sök jobbet som ekonomiassistent till supporten på ett av Sveriges största byggföretag!

Lockas du av att utvecklas både som person och i din profession? Är du nyfiken på att börja arbeta som ekonomiassistent i en ny bransch? Har du dessutom en fallenhet för både ekonomi och IT? Då är du den vi söker när vår kund, ett byggföretag i Stockholm, ska rekrytera en ekonomiassistent till sin IT-enhet.

Till huvudkontoret på Sveriges största byggföretag söker nu TNG IT Digital en ekonomiassistent. Här blir du en del av ett målinriktat team bestående av 14 personer. Teamet har ett utpräglat "VI"- tänk med ett gemensamt mål om att ge så bra service som möjligt. Den röda tråden är god sammanhållning och glädje. På företaget värdesätter man service och du kommer att ges möjligheten att fortlöpande få utbildning i kundkommunikation och pedagogik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • varierad roll med möjlighet att bredda din kompetens och få jobba i flera olika kända affärssystem
  • bli en del av ett serviceinriktat team bestående av bostad, -ekonomi- och IT-support
  • få jobba för ett företag som är otroligt måna om sina anställda.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att hantera inkommande samtal avseende ekonomi- och fakturasupport till kunder och leverantörer. Du kommer bl.a att:
  • ta emot och registrera inkommande ärenden via telefon eller webb
  • utföra felanalys och åtgärda problem
  • kategorisera och prioritera ärenden enligt gällande regler och rutiner
  • återkoppla status till användarna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är placerat i fina lokaler i norra Stockholm. Detta är en initialt ett hyrköp på 6 månader, så du kommer att jobba som konsult hos TNG IT Digital men vara på plats hos kunden som ser långsiktigt på dig och din utveckling. Som konsult har du samma villkor som direktanställda och du får möjlighet att ta del av både kompetensutveckling och förmåner.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl. 07:30-16:30

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi en engagerad och serviceorienterad person som tycker om att bemöta andra människor över telefon. Här trivs du som är pedagogiskt lagd och känner en lätthet inför att bemöta och coacha personer.

Vi söker dig som har kunskaper inom ekonomi och dess terminologi samt har erfarenhet av något ärendehanteringssystem och/eller ekonomisystem. Det är även önskvärt att du har bra generella kunskaper inom IT. Vidare har du telefonvana från exempelvis ett arbete i kundtjänst, callcenter eller helpdesk.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson John Alm
Telefon 0728530996
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.