Ekonomiassistent till Green Cargo i Stockholm

Ekonomiassistent till Green Cargo i Stockholm

Nu söker Green Cargo i Stockholm en erfaren ekonomiassistent inom reskontra! Välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och har du tidigare jobbat som ekonomiassistent? Nu har du möjligheten att arbeta hos ett företag som har sitt fokus på miljö och hållbarhet! Green Cargo söker en ekonom för en varierande roll och det kan vara dig vi söker! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett företag som arbetar aktivt med miljö och hållbarhet. Som anställd hos Green Cargo får du möjlighet att utvecklas inom området ekonomi då du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Green Cargo siktar på att uppgradera affärssystemen och då ytterligare utveckla arbetsrutiner samt processer. Detta arbete kommer du vara delaktig i och förväntas bidra med erfarenheter och idéer.

Utöver detta tillämpas ett kollektivavtal som ger attraktiva villkor och förmåner som lönevillkor, friskvård och tjänstepension.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt huvudområde är att jobba med kund- och leverantörsreskontra:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Fakturahantering i systemet SAP
  • In- och utbetalningar
  • Krav- och inkassohantering
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta i ett team med 4 kollegor och tillsammans kommer ni ansvara för olika områden. För att skapa förutsättningar för kompetensutveckling och ge variation i arbetsuppgifter kommer teamet att jobba med strukturerad arbetsrotation. Kommunikationen och samarbetet i teamet är viktigt för att kunna utveckla och förbättra befintliga rutiner.

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider, med flexibla arbetstider. Tjänsten är placerad i Solna Business Park med närhet till goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som tidigare har arbetat som ekonomiassistent och har erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra. Det är viktigt att du har förståelse för löpande bokföring och flödet inom ekonomi. På Green Cargo arbetar man i SAP och i flera andra system så det är positivt om du har ett systemintresse och är nyfiken. Excel är ett viktig verktyg som används dagligen därför ser vi gärna att du har goda kunskaper av det. Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vidare ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och stöttar dina kollegor i att uppnå teamets mål. Du drivs av utveckling, vill hålla dig uppdaterad på nyheter och vill lära dig mer. Green Cargo är i en förändringsfas där systembyte kommer att bli aktuellt och därför söker vi dig som har ett intresse för system och är öppen för förändringar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/