Ekonomiassistent för uppdrag till kund Stockholm!

Ekonomiassistent för uppdrag till kund Stockholm!

Är du en serviceinriktad ekonomiassistent som gillar högt tempo? Sök då tjänsten hos vår kund i Stockholm idag!

Vill du arbeta i en ekonomiroll med mycket variation? Är du även intresserad av service och personligt bemötande? Nu söker vi på TNG en Ekonomiassistent på heltid till vår kund i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På detta entreprenadbolag jobbar man med modern ekonomi och utmanar en konservativ bransch. Korta beslutsvägar skapar också möjlighet att vara med och bidra och påverka organisationens utveckling framåt, med hjälp av dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Bolaget präglas av nytänk, ärlighet och en tro på det man gör. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och du kan exempelvis bli deras nästa redovisningsekonom!

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Ankomstregistrering av leverantörsfakturor
  • Hantera bokföringsordrar
  • Avstämningar av balanskonton
  • Vara behjälplig vid månadsbokslut, eventuellt även kundreskontra och lönehantering
  • Utläggshantering
  • Påminnelsehantering
  • Receptionsuppgifter, exempelvis ta emot gäster och hålla ordning i konferensrummen
  • Service till alla på kontoret, boka biljetter och stötta VD exempelvis
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 08:00-17:00. Du rapporterar till arbetsledaren för gruppen. Stämningen i teamet är positiv och prestigelös och man gör ingen skillnad på anställda och konsulter. Kontoret är beläget i Frösundavik, Solna.

Konsultuppdraget är på 6 månader och därefter finns goda chanser till överrekrytering. Start omgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant KY-utbildning eller motsvarande erfarenhet. Eftersom du har många kontaktytor i denna roll är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceminded. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av Ascendo, Hogia eller annat ekonomisystem.

Som person tycker du om högt tempo och variation i dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och kan anpassa dig efter situationer som spontant uppstår.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/