Butikssäljare till Grolls - Solna

Butikssäljare till Grolls - Solna


Nu behöver vi förstärka GROLLS-teamet i Solna med en butikssäljare som drivs av försäljning och service!

Om tjänsten

Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment - hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning och stöd av både butikschef och kollegor.

Vi söker dig som

Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden. Men du bör framför allt ha ett intresse för våra produkter och vår verksamhet.

Om att arbeta hos oss

Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål.

Vi erbjuder

Tjänsten är heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Butikens öppettider är måndag-fredag kl. 06:30-17.00. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2022-08-19.

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan sker bara via vår hemsida - vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, bakgrundskontroll, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tommy Carlsson
Email Mejla Tommy Carlsson
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.allligo.com
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alligo är mest känt på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2 300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.