Yrkesarbetare markarbeten

Yrkesarbetare markarbeten

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi asfalterar gator, anlägger motorleder, bygger vindkraftsparker, gjuter broar och underhåller många av landets stora och små vägar. Och vi gör det med lika delar yrkesstolthet och lagkänsla. Tillsammans skapar vi mer nytta. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder kronor.

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia nu och i framtiden. Division Drift söker nu dig som vill arbeta som mark- och anläggningsarbetare med placering på något av våra kontor i Stockholm efter överenskommelse. Vill du vara en del i att driva vår verksamhet inom gatudrift framåt?

Tjänsten

Som markarbetare på Svevia blir du en del av teamet i Stockholm som utför mindre gatu- och anläggningsarbeten. Arbetsuppgifter varierar inom områdena för mindre anläggning-, mark- och VA-arbeten. Exempel på arbetsuppgifterna kan vara plattsättning, stenarbeten och tillgänglighetsanpassningar. I ditt arbete tillåts du arbeta kreativt och hantverksmässigt, samt vara med och skapa från grunden. Till stor del bygger arbetsuppgifterna på att du kan ta självständiga beslut i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Du är en självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. Du har erfarenhet av markarbete, ritningsläsning samt sten- och plattsättningsarbete. Du tycker om att arbeta utomhus. B-körkort är ett krav.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka! Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000.
Vi undanbeder vänligt men bestämt säljsamtal.

Dela väg med oss

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.