Parkarbetare säsong

Parkarbetare säsong

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi sköter och anlägger parker, lekplatser, grönområden och tar hand om såväl mjuka som hårda ytor. Vill du vara en del av vår utmanande vardag under kommande säsong? Nu söker vi nämligen självständiga parkarbetare – dela väg med oss!

Om tjänsten
Som parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara park- och grönyteskötsel. Arbetet som parkarbetare är varierande med ansvar för plantering och skötsel/bevattning av säsongsblommor inspektion av lekplatser, beskärning av träd och buskar, ogräsbekämpning samt skötsel av övriga grönytor. Vi väljer självklart miljövänliga metoder för att bekämpa ogräs genom att använda maskiner från K-Heat. Säsongen är mellan april till sista september med möjlighet till förlängning beroende på väder och behov av arbete.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom trädgård/park eller annan likvärdig utbildning alternativt tidigare erfarenhet (minst 5 år) inom området. Du är van att arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ, du värdesätter en god kommunikation med kollegor och anser att ett bra kundbemötande är en självklarhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt social förmåga. Datavana är ett krav liksom B-körkort. Har du APV nivå 1 & 2, TCYK behörighet och/eller BE-körkort så är det meriterande för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan
Är det dig vi söker? Sista ansökningsdag är 26 januari. Urvalet sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Fackliga företrädare nås via vår växel, tfn 08-404 10 00.

Vi undanber oss bestämt säljsamtal för ytterligare annonsering
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)