Talent Management & Wellbeing HR Professional

Talent Management & Wellbeing HR Professional

Vill du vara med och forma Amazing Azets?

Vi vill vara förstahandsvalet för de bästa medarbetarna och ledarna i vår bransch och vi vill vara en organisation där vi utvecklas tillsammans och ger det största värdet till kunderna i vår bransch!

En viktig del i detta arbete är vårt globala Talent Management program som syftar till att supporta och boosta våra medarbetares utvecklingsresor, samt inspirera och motivera till bästa prestation. En annan viktig del är vårt Wellbeing program som handlar om våra medarbetares hälsa och välmående.

Vi söker nu dig som brinner för att jobba i en långsiktig hållbar organisation där du är med och skapar förutsättningar för våra medarbetare att växa och utvecklas samt att prestera sitt allra bästa samtidigt som de mår bra och håller i längden.

Som vår Talent Management & Wellbeing HR Professional i Sverige ansvarar du i huvudsak för
  • Talent Management som bla innefattar vår Performance Management process, våra interna utbildningar, successionsplanering, jobbeskrivningar, karriärvägar
  • Wellbeing programmet som innefattar både centrala initiativ såsom lokala aktiviteter med syfte att stärka våra medarbetares hälsa och välmående
  • Arbetsmiljöområdet som handlar om att säkerställa att vi har ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete så vi hela tiden ligger steget före samt att vårt Smarter Working koncept fungerar i enlighet med vår intention
Du rapporterar till Head of HR och ingår i HR-teamet som även består av en HRBP samt en som ansvarar för Employer Branding & Talent Acquisition.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR och minst 5 års erfarenhet av performance management, kompetensutveckling, successionsplanering samt kursutbud och e-learning. Du är flytande i svenska och engelska och har en mycket god kommunikationsförmåga.

För att passa i rollen ser vi att du har en hög integritet, en hög grad av självledarskap, ett högt driv och en stark ansvarskänsla. Vi vill också att du är affärsdriven och har en förståelse för krav och förutsättningar i en kommersiell verksamhet. Vidare ser vi att du har ett konsultativt förhållningssätt där du är nytänkande och innovativ samt strävar efter att hela tiden vara "one step ahead".

Azets är ett företag i framkant när det kommer till utveckling och förändring. Det händer mycket hela tiden och vi har en stor vilja och ambition att lyckas. HR-frågor står högt på agendan. Vi ser att det är genom våra medarbetare som vi lyckas.

Kom och bli en del av vårt HR-team!

Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se