HR Professional

HR Professional

Vår kollega går på föräldraledighet och vi söker dig som vill axla hennes roll som HR Professional under hennes frånvaro som sträcker sig ungefär från juli 2019 till juli 2020.

Som HR Professional har du ett utvecklande och varierande arbete där du arbetar självständigt och har eget ansvar samtidigt som du ingår i HR teamet som består av en HR Professional kollega samt HR-chefen där du har stöd och bollplank.

Ansvarsområden som ingår är:
  • Agera som HR Business Partner gentemot affärsområdet Accounting och där vara ett proaktivt HR stöd till chefer både i det dagliga och framtida
  • Jobba proaktivt med rekrytering och employer branding samt kompetensutveckling
  • Verka för att vår valda organisationskultur stärks, implementeras och sprids
  • Bidra till att HR funktionen utvecklas
Vi söker dig som har erfarenhet av:
  • Rekrytering och som tycker det är roligt att fortsätta fördjupa dig inom området. Ett extra plus är om du har erfarenhet av egen search
  • Kvalificerat HR arbete, antingen som generalist eller som specialist inom ett eller flera HR områden
För att passa i rollen ser vi att du är van vid att ha roller där du agerar som en förebild för andra och att du har en hög integritet. Vi ser också att du har ett strukturerat arbetssätt som hjälper dig att driva arbetet framåt och komma i mål. Vidare ser vi att du trygg i dig själv och kan stå upp för dina egna åsikter, har mod att säga ifrån samt förmågan att skilja på sak och person. Samarbete värdesätt och ett förhållningssätt där du alltid söker win-win-lösningar. Vi arbetar långsiktigt och här behöver du ha förmågan att lösa problem utan att missa de långsiktiga strategierna.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.