Vikarierande Redovisningschef till Svea Bank

Vikarierande Redovisningschef till Svea Bank

Vår redovisningschef går på föräldraledighet och därför söker vi nu en vikarie med start omgående!

Dina arbetsuppgifter kommer innebära bland annat:
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Avstämning av bankens transaktioner och inlåning
  • Bemanning av bankens funktion för RIX-clearing
  • Rapportering till ledning, revisorer, Finansinspektionen, Mastercard och andra externa parter.
Kvalifikationer:
  • Ekonomiutbildning
  • Erfarenhet från redovisning i finansiella bolag
  • Erfarenhet av Visma bokföringsprogram samt Office-paketet
  • Goda kunskaper i engelska
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande!
Vi söker dig som är ansvarfull och som trivs i en ledarroll. Du har ett gott siffersinne och förmåga att hantera parallella uppgifter. Du är en van problemlösare med ett noggrant arbetssätt och liksom dina kollegor är du glad och positiv med en hög arbetsmoral.

Om Svea BankSvea Bank har flera tjänster med syfte att underlätta sina kunders vardag, exempelvis fakturaköp, företagslån, företagskonto, sparkonto och kreditinformation. Genom personlig service ämnar vi erbjuda marknaden effektiva och anpassade lösningar.
Svea Bank är ett helägt dotterbolag till Svea Ekonomi. Kontoret är beläget i nya och fräscha lokaler i Arenastaden, Solna.

Vikariatet gäller under 15 månader med möjlighet till förlängning. Vi rekryterar löpande och tillsättning sker omgående.Vid frågor är du välkommen att kontakta Victor Ramström på 08-616 99 01 eller victor.ramstrom@sveabank.comLycka till!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.