Svea Ekonomi söker kundstjänstmedarbetare med stora utvecklingsmöjligheter!

Svea Ekonomi söker kundstjänstmedarbetare med stora utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Svea Ekonomi kommer du främst att ta emot inkommande samtal gällande bland annat inkassoärenden och fakturafrågor. På sikt kommer du även att hantera kundtjänsten via webb och mail. Du kommer att arbeta tillsammans med ett energifyllt team på cirka 20 personer som värderar gemenskap högt!

Vill du ta första steget in i ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Ansök redan idag!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli direkt anställd av Svea Ekonomi.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Plats: Solna

Din profil

Vi söker dig som har arbetat inom service eller kundtjänst tidigare och vill ta nästa steg i karriären. Som person ser vi att du är empatisk, positiv, pedagogisk, tydlig och har lite skinn på näsan. Du bör se dig själv som en social och energifylld person samt tycka om att arbeta i team.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Ekonomi är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet är vi ett naturligt val för många företagare när de behöver en finansieringspartner.

Med över 2 000 anställda över hela Europa - från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso har vi bland annat smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även lån och sparande för privatpersoner.