Yrkeslärare till måleriprogrammet

Yrkeslärare till måleriprogrammet

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 350 elever fördelade på nio program. Förutom bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri har vi också transport och fordonsprogram med inriktning personbil, hantverksprogram med inriktning finsnickeri, frisör, stylist och textil design och tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som yrkeslärare kommer du att ansvara för att planera, utveckla och bedriva den pedagogiska undervisningen i bygg- och anläggning- och målerikurserna.

Dina arbetsuppgifter blir förutom undervisning i måleriteknik också mentorsskap för en grupp elever. Där ingår aktiv uppföljning av elevernas utveckling och måluppfyllelse samt att arbeta för en god relation med respektive elevs hem och vårdnadshavare. Du ingår också i ett arbetslag där du bidrar till gemensam problemlösning, planering och utveckling.

Vi vill att du har lärarutbildning, lärarlegitimation och branscherfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av läraryrket. Du ska ha en helhetssyn, ett gott bemötande och ett tydligt ledarskap i ditt arbete med eleverna.

Befattningen är en tillsvidareanställning, ca 80-100 %. Tillträde 2019-01-07. Ansök senast 2018-11-25.Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.