Yrkeslärare Stylistprogrammet

Yrkeslärare Stylistprogrammet

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 350 elever fördelade på nio program. Förutom bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri har vi också transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil, hantverksprogrammet med inriktning finsnickeri, frisör, stylist , textil design och tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som yrkeslärare med inriktning stylist kommer du att ingå i ett arbetslag där du förväntas bidra till gemensam problemlösning, planering och utveckling. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever.

Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för planering, utveckling och att bedriva den pedagogiska undervisningen i kurser på stylistprogrammet.

Vi vill att du har lärarlegitimation och erfarenhet av aktuellt arbetsområde. Du har ledarförmåga, kommunicerar på ett tydligt sätt och har ett mål- och resultatorienterat förhållningssätt med helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Befattningen är en tillsvidaretjänst på deltid. Tillträde 20180813. Ansök senast 20180601. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.