S:t Martins gymnasium söker fordonslärare

S:t Martins gymnasium söker fordonslärare

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 300 elever fördelade på sex program. Förutom transport och fordonsprogrammet med inriktning personbil har vi också hantverksprogrammet med inriktning frisör, stylist och tre introduktionsprogram. Vi kommer också att starta barn- och fritidsprogrammet hösten 2021.Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som yrkeslärare med inriktning fordon kommer du att ansvara för planering, utveckling och att bedriva den pedagogiska undervisningen i kurser på fordonsprogrammet. Du ingår i ett arbetslag där du förväntas bidra till gemensam problemlösning, planering och utveckling. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever.I mentorsuppdraget ingår bland annat att coacha eleverna till att nå sina mål.

Vi vill att du har lärarlegitimation och erfarenhet av aktuellt arbetsområde. Du har ledarförmåga, kommunicerar på ett tydligt sätt och har ett mål- och resultatorienterat förhållningssätt med helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Befattningen är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde 2021-08-09. Ansök senast 2021-05-01. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.