Idrottslärare till S:t Martins gymnasium

Idrottslärare till S:t Martins gymnasium

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium vill vi skapa dom bästa förutsättningarna för varje elev att nå sina mål i livet. S:t Martins är en kommunal skola som vid sidan om de yrkesförberedande programmen, bygg- och anläggningsprogrammet, fordonsprogrammet, hantverksprogrammet, finsnickeri, frisör, stylist, textil design samt fem introduktionsprogram. Skolan har ca 350 elever. Vi är en skola i ständig förändring och med utmaningar i alla dess former. Hos oss finns en god arbetsmiljö, fina lokaler och vi arbetar aktivt för att bevara den miljön och ständigt förbättra vår verksamhet.

Som lärare S:t Martins gymnasium kommer du undervisa både på yrkes- och IM-program.

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för planering, genomförande samt uppföljning av undervisning och gemensamma aktiviteter tillsammans med ämnes- och arbetslagskollegor.

Vi vill att du är legitimerad lärare för undervisning i idrott och hälsa. Det är viktigt i vår rekrytering är att du precis som vi är flexibel, har god samarbetsförmåga och är fokuserad på målet att göra skolan så bra som möjligt för varje elev och du ständigt vill utvecklas tillsammans med oss. Som idrottslärare på skolan behöver du vara strukturerad, kreativ och nyfiken på hur du kan nå elever från olika bakgrunder.

Befattningen är en tidsbegränsad tjänst på heltid med start 2018-09-24 till och med 2018-12-21. Ansök senast den 19 september, 2018. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.