Elevassistent till St. Martins gymnasium

Elevassistent till St. Martins gymnasium

Elevassistent till St. Martins gymnasium

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 350 elever fördelade på nio program. Förutom transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil,har vi också bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri, hantverksprogrammet med inriktning finsnickeri, frisör, stylist, textil design och tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som elevassistent kommer du att arbeta nära en elev i årskurs 2, fordonsprogrammet, personbil.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att stötta eleven i skolarbetet, både i yrkeskurser och i teoretiska kurser. Du kommer att hjälpa till med planering och struktur under skoldagen, samt vara behjälplig under raster.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och gärna erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du är ansvarstagande och tydlig.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid, ca 50 % med tillträde snarast. Ansök senast 2019-01-19. Vi tar inte emot ansöknngar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringsannonser.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 28 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.