Elevassistent stylist

Elevassistent stylist

Elevassistent till stylistprogrammet

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 350 elever fördelade på nio program. Förutom stylistprogrammet har vi också bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri, hantverksprogrammet med inriktning finsnickeri, frisör och textil design. fordonsprogrammet med inriktning personbil och tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som elevassistent kommer du att arbeta nära en elev i årskurs 3 på stylistprogrammet.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att stötta eleven i skolarbetet, både i yrkeskurser (stylist) och i teoretiska kurser. Du kommer att hjälpa till med planering och struktur under skoldagen.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och gärna erfarenhet av pedagogiskt arbete.Erfarenhet av stylistprogrammet är en fördel. Du är ansvarstagande och tydlig.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid, ca 20 % med tillträde snarast och varar fram till 1 juni-21. Ansök senast den 31 januari 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.