Financial Contract Specialist till Telecombolag i norrort

Financial Contract Specialist till Telecombolag i norrort

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar på avdelning Operations vilket innebär en komplex administration mot företagsaffärer som erbjuder kundanpassade leasinglösningar och uppdragfakturering mot företagets storföretags kunder. Du kommer att arbeta i ett team med säljare mot specifika, egna kunder. Ett axplock av dina arbetsuppgifter är: - Avtalsgranska och formaliagranska avtal. - Bygga upp avtal i systemet. - Hantering av kundsamtal om frågor om till exempel fakturering. Du arbetar mycket med pivåtabeller i Excel och i deras egen utvecklade affärssystem.

Din profil

Du har en kandidatexamen inom ekonomi och trivs att arbeta i ett tidvis högt tempo. Vi ser vidare gärna att du är självgående, noggrann och har en förmåga att prioritera och strukrutera upp dina arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta noggrannt med siffror. Du är prestigelös och har ett stort driv. Du har en stor vana av att arbeta i Excel och har tidigare 3-5 års arbetslivserfarenhet av leasing eller telecom. Du har tidigare arbetat med komplex fakturering eller annan data att sammanställa och fakturera. Förslagsvis kan du har arbetat som Business-/projektcontroller.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Studentwork söker nu för kunds räkning efter en Financial Contract Specialist för ett vikariat som inledningsvis sträcker sig till och med januari 2019. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att det är Studentwork som sköter hela rekryteringsprocessen och vid en anställning är det hos oss du blir anställd. Det är ett vikariat med start i augusti/september med slut i januari 2019, men möjlighet till förlägning till och med september 2019. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess vilket innebär att rollen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Missa inte chansen och skicka in ditt CV redan idag!