Projektledare

Projektledare

Har du ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning? Drivs du av att arbeta i en miljö med mycket variation och utan bestämda processer? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Studentwork letar just nu efter en Projektledare/Delivery Project Manager till vår kund i Solna. I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta med ny teknik och bli en del av ett mindre företag i en större organisation. Låter detta spännande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare/Delivery Project Manager kommer du att ansvara för olika leveransprojektet till olika kunder. Du kommer in i projektet när avtalet med kunden är signerat och sedan kommer du att leda projektet framåt och se till så att man har det interna team och de externa resurser som behövs. Du kommer ansvara för att budgetar och tidsplaner följs samt se till så att kunden får regelbunden återkoppling.

Teamet som du kommer att bli en del utav består idag av 4 seniora projektledare och 4 tekniska specialister. När du startar din tjänst kommer du att få en mentor samt ta del av ett redan befintligt projekt, innan du allteftersom börjar ta dig an egna kunder.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till överrekrytering och/eller förlängning. Genom rollen kommer du att få möjlighet att arbeta med ny och spännande teknik på ett företag där ingen dag är den andra lik.

Ort: Solna, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägning

Arbetstider: Heltid, kontorstider

Omfattning: Konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till överrekrytering och/eller förlängning

Din profil
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning samt ett intresse för IT och teknik. Du har arbetat minst ett halvår i en liknande roll där du har drivit projekt och haft kontakt med externa kunder. Övriga skallkrav är flytande svenska och engelska i tal och skrift, samt B-körkort. Har du tidigare drivit projekt i en ständigt föränderlig miljö, utan tydliga processer, så ser vi det som starkt meriterande. Det är även meriterande om du kan finska.

Som person är du driven, resultatinriktad och strukturerad. Du tycker om att arbeta i en miljö med mycket variation och har inga problem att hantera flera uppgifter parallellt. Vidare är du lugn som person och bra på att hantera olika typer av kunder.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.