Nyexaminerad elektroingenjör till Recharge Sweden AB

Nyexaminerad elektroingenjör till Recharge Sweden AB

Är du nyfiken på energibranschen och skulle vilja testa på rollen som Technical Project Manager på ett innovativt och väletablerat företag? Just nu söker vi på Studentwork en talangfull person till ett uppdrag hos Recharge Sweden AB. Recharge Sweden AB är en pionjär inom laddtjänster för elbilar och är idag en ledande tjänsteleverantör till elbilister oavsett om de önskar ladda sin bil hemma, på jobbet eller ute på resa. En stor andel av dagens elbilister har valt att bli våra kunder. Recharge Swden AB är Nordens största operatör av publika laddstationer. Vi önskar bidra till omställningen från en fossildriven till en elektrifierad transportsektor genom att erbjuda laddtjänster som är lätt tillgängliga, användarvänliga, och pålitliga.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Technical Project Manager kommer du att lära dig mycket om verksamheten och hur elbilbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att ansvara för kvalitetssäkring och koordinering, samt projektuppföljning gentemot inhyrda konsulter och rapportera vidare resultaten till organisationens KAM.

Du kommer att vara placerad på Södermalm, Stockholm. Tjänsten är en heltidsanställning och dina arbetstider kommer att vara 8-17. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med chans till anställning hos kund.

Din profil
För att söka den här tjänsten bör du ha en utbildning inom elektroteknik, som antingen högskole- eller civilingenjör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av praktiskt erfarenhet av strömnät och stationer i distrubitionsnätet, men det är inget krav. Som person är du extrovert, kvalitetsmedveten och öppen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tillämpar ett löpande urval!

Krav för tjänsten är B-körkort.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi på Studentwork vet att soft skills är minst lika viktigt som hard skills för att bli framgångsrik!

Vill du veta vilka personliga styrkor du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt i din karriär? I samband med att du skickar din ansökan kommer du få möjlighet att svara på ett frågeformulär gällande dina soft skills, detta görs via Psycruit.

Formuläret tar cirka 10 minuter att utföra och efter att du besvarat frågorna kommer du att få en feedbackrapport mejlad till dig som påvisar just dina soft skills. Denna rapport kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling av din karriär.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.