Nätverkstekniker

Nätverkstekniker

Har du en eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik och minst ett års erfarenhet som Nätverkstekniker? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Studentwork letar just nu efter en Nätverkstekniker/IoT Technical Specialist till vår kund i Solna. I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta med ny teknik och många olika spännande projekt. Låter detta intressant? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Nätverkstekniker/IoT Technical Specialist kommer du att arbeta med nätverk där VPN och APN utgör kärnan av ditt arbete. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara felsökning, problemlösning och tekniska integrationer. Du kommer att arbeta i spännande leveransprojekt och ha mycket kontakt med både interna kollegor och externa kunder.

Teamet som du kommer att bli en del utav består idag av 4 tekniska specialister och 4 projektledare. När du startar din tjänst kommer du att få en senior teknisk specialist som mentor för att snabbt kunna komma in i arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till överrekrytering och/eller förlängning. Genom rollen kommer du att få möjlighet att arbeta med ny och spännande teknik på ett företag där ingen dag är den andra lik.

Ort:
Solna, Stockholm

Start:
Omgående med hänsyn till eventuell uppsägning

Arbetstider:
Heltid, kontorstider

Omfattning:
Konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till överrekrytering och/eller förlängning

Din profil
För denna roll söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik samt har arbetat minst ett år i en roll som Nätverkstekniker eller liknande. Du har goda kunskaper inom VPN, APN, nätverk och integrationer. Övriga skallkrav är flytande svenska och engelska i tal och skrift, samt B-körkort.

Som person är du noggrann, detaljfokuserad och lösningsorienterad med ett stort intresse för ny teknik. Du drivs av att arbeta både självständigt och i grupp tillsammans med andra. I rollen kommer du också att ha mycket kundkontakt och därför är det viktigt att du är lyhörd och framåt som person.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.