Inköpsadministratör sökes omgående!

Inköpsadministratör sökes omgående!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpsadministratör kommer du arbeta tätt med befintliga inköpare, ingenjörer, driftpersonal samt arbetsledare hos vår kund. I denna roll kommer du att stötta och hjälpa till med de administrativa arbetsuppgifterna, vilket gör att arbetsuppgifterna har stor variation.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Offertintagande för kommande inköp
  • Fakturahantering
  • Hantering av arbetsorder
  • Hantering av tidssedlar från inhyrda entreprenörer
Detta är ett konsultuppdrag via oss på Studentwork med start så snart som möjligt och som sträcker sig 12 månader framåt med chans till förlängning i uppdraget.

Din profil
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet inom inköp, administration eller annan relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du har jobbat inom en teknisk miljö alternativt har en teknisk förståelse/intresse. Du har god datorvana och kompetens i ett eller flera affärssystem exempelvis SAP, Movex, Maximo eller liknande.

Du är en teamplayer som gillar att samarbeta i en sammansvetsad grupp med ett högt tempo. Du är ansvarstagande med en positiv inställning och trivs att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker är flytande i svenska, så väl tal som i skrift. Denna roll kräver att du har tillgång till bil och B-körkort.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.