Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna!

Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna!

Har du en god kommunikativ förmåga, med resultatfokus och erfarenhet av redaktionellt arbete? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och erbjuder produkter såsom uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en webbredaktör.

I rollen som webbredaktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa, publicera och redigera digitalt innehåll. Du kommer arbeta för att driva försäljning samt inspirera och guida kunden före, under och efter köp. I rollen ingår att hantera och underhålla större mängder av innehåll där korrekt, relevant och uppdaterat innehåll ska speglas gentemot deras kunder.

Vår kund befinner sig på en spännande förändringsresa där du som webbredaktör får en viktig roll i arbetet med att utveckla företagets digitala kanaler. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund med kontor i Solna. Tjänsten är på heltid med kontorstider och möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av redaktionellt arbete inom e-handel. Erfarenhet av redaktionellt arbete med SEO och/eller Content Marketing är starkt meriterande. För att lyckas i rollen söker vi dig som är en stark kommunikatör med god förmåga att skapa tydlig och enkel kommunikation i digitala kanaler. Du har en god förståelse för användarupplevelse i digitala kanaler och en känsla för detaljer. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, resultatinriktad och initiativtagande. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper i andra nordiska språk, framförallt norska, är meriterande. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se