Vi söker en Campaign Coordinator till Filmstaden!

Vi söker en Campaign Coordinator till Filmstaden!

Är du framåt, driven och vill arbeta med ett spännande företag? Är du kontaktskapande, en teamplayer och söker en tjänst där du får arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 11 miljoner biobesök per år. De driver biografer i Sverige på 21 orter med 32 425 fåtöljer i 255 salonger med sina 1 200 fantastiska medarbetare. Filmstaden är en del av Odeon Cinemas Group som i sin tur ägs av AMC, världens största biografkedja.

Vi söker nu för Filmstadens räkning en Campaign Coordinator. Du kommer arbeta tillsammans med teamet inom Sales support som arbetar med Filmstadens leveranser av företagsförsäljning. Sales Support avdelningen söker nu dig som vill arbeta med Filmstaden kampanjplanering av Digitala produkter och Bioreklam. Rollen innebär i huvudsak att säkerställa leveranser i enlighet med de avtal och affärsuppgörelser som träffats med kund. I denna roll jobbar du och ditt team mot utsatta mål ser tillsammans med teamet till att ni uppnår både kvantitativa och kvalitativa mål som avdelningen/företaget har satt upp. I din roll rapporterar du till Head of Sales Support. Du arbetar med alltifrån leveransbevakning, offert/orderhantering och säljadministration till kontakt med våra kunder och partners. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Hantera bokningar och fakturor i Filmstadens CRM system Microsoft Dynamics
  • Hantera bokningar i AdServer, Scala och Advertising Accord
  • Bevaka och säkerställa leverans av införsålda Digitala kampanjer
  • Kvalitetskontroll av levererat material
  • Sammanställa uppföljning på avslutade kampanjer
  • Agera stöd åt säljavdelningen, kunder, övriga avdelningar inom företaget
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Filmstaden och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas och förväntas starta upp omgående, samt är ett långsiktigt behov som inleds med 6 månaders provanställning med chans till tillsvidareanställning. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, digital marknadsföring eller annat relevant område. Om du under studierna arbetat extra eller praktiserat i en koordinerade roll är detta mycket meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och övriga officepaketet, samt är flytande i engelska och svenska. Vi ser även att du har god system- och datorvana, där du inte ser några svårigheter att sätta dig in i nya system.

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga och du uppskattar roller där du får möjlighet att arbeta med olika typer av personer och uppgifter. Du är framåt och sprider god energi bland både kollegor och kunder, och motiveras i en roll där du får möjlighet att arbeta mot både kvalitativa och kvantitativa mål, både i team och enskilt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com