Uppdrags- & projektassistent sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Uppdrags- & projektassistent sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Gillar du att genomföra mindre uppdrag? Är du en noggrann och strukturerad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och tjänsten rör en av deras enheter; Strategi &Verksamhetsutveckling (S&V) som i samarbete med enheten Sortiment & Inköp (S&I) genomför ett omfattande arbete relaterat till företagets masterdata. För S&V räkning söker vi nu en uppdrags/projektassistent med inriktning masterdata till deras huvudkontor i Solna. I rollen som uppdrags- & projektassistent tillhör du S&V och kommer vara en resurs i en större konstellation av flera team som tillsammans arbetar på olika sätt med företagets masterdata. Denna roll är flexibel och utför mindre uppdrag, hjälper & avlastar medarbetare inom t.ex. S&I och är en s.k. task force resurs. Vidare kommer du att arbeta med att strukturera och registrera artiklar/varor i vår kunds interna system. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Ansvara för att utföra uppdrag, t.ex. assisterar inköpare med informationsinhämtning av masterdatauppgifter hos leverantör och säkerställer genom registervård rätt information i företagets system
  • Ansvara för registervård av nya och befintliga artiklar baserat på underlag och uppdrag
  • Ansvara för uppföljning av status och progress samt att eskalera vid behov
  • Enklare analys av data via Excel
  • Ansvara för att uppdrag/vård sker inom ramen för fastställda deadlines och kvalitén av vårdade uppgifter
  • Samverka kring frågor rörande uppdatering at checklistor/instruktioner, förenkling av processer och arbetsrutiner
Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper på till 22-12-31 med chans till förlängning till senare tidpunkt i 2023. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Kontorstider med viss flexibilitet samt hybridarbete tillämpas (hybridarbete bestäms av respektive chef, grundregeln är >50% på plats).

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom liknande bransch. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vidare har du datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Det är mycket meriterande om du har kunskap i SAP och Masterdatakompetens inom dagligvaruhandeln. Som person är du noggrann, kommunikativ och har inga problem att fråga om hjälp om det behövs. Vi ser gärna att du är driven och vill försöka och har en egen stark tilltro på din och andras förmåga. Du är även prestigelös, effektiv och har förmågan att se till helheten. Vidare är du en teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Är det dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och söktjänsten redan idag!

Sökord: Administration, Administratör, Masterdata, Analysera, Heltid

Sökord: Administration, Administratör, Masterdata, Analysera, Heltid
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com