Truckförare med erfarenhet sökes för extrajobb till vår kund i Brunna!

Truckförare med erfarenhet sökes för extrajobb till vår kund i Brunna!

För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% samt har lagererfarenhet med truckkörning sen tidigare. Du ska vara noggrann, flexibel och arbetsvillig - stämmer detta in på dig kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare kommer du utföra varierade arbetsuppgifter på terminalen. Du kommer jobba med att plocka både stora och små paket, köra truck och pallhantering. I terminalen kommer du kunna jobba på alla delar i ledet och därför är det viktigt att du är noggrann och har en god översiktsförmåga. Det är krav att inneha truckkort A1-4 samt att ha erfarenhet av att köra ledstaplare sedan tidigare.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är flexibel i din tillgänglighet och är tillgänglig vid behov. Tiderna är: 06:30-15:30. Ta tillfället och sök direkt!

I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba inom ett mycket välkänt företag tillsammans med drivna och engagerade kollegor!

Detta söker vi:
  • Du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och kunna visa intyg på det
  • Truckkort A1-4 och erfarenhet av att köra ledstaplare
  • God fysisk form då det kan förekomma tunga lyft
  • Bor i närheten av Brunna eller har tillgång B-körkort och tillgång till bil
  • Talar och förstår svenska flytande
  • Godkänt belastningsregister
Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel, stark och arbetsvillig. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete. Vi kommer att begära polisregisterutdrag som en del av processen.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com