Truckförare med erfarenhet av skjutstativ sökes till lager i Brunna!

Truckförare med erfarenhet av skjutstativ sökes till lager i Brunna!

Är du en duktig och erfaren truckförare med erfarenhet av skjutstativ som är ute efter ett sommarjobb, se hit!

Information om uppdraget:

Innehar du truckkort A1-B4 och har körvana samt erfarenhet av att köra skjutstativ, bor i norra Stockholm, beskriver dig som arbetsvillig, noggrann och effektiv? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu truckförare för sommararbete under veckorna 23-35, med chans till förlängning, till vår kund i Brunna i norra Stockholm. Kunden är verksamma inom tobaksbranschen och behöver nu ta in nya duktiga truckförare.

Som truckförare kommer du jobba med att främst fylla på pallar med det som plockarna har packar ihop. Du kommer även få jobba med påfyllning av varor med truck. Vi ser därför att du har vana av att jobba med truckkörning sedan tidigare. Arbetet är monotont och repetitivt, du ska därför ha hög disciplin och tålamod. Framåt finns det eventuellt möjlighet att jobba på andra avdelningar inom lagret också.

Arbetstiderna är förlagda under måndag till fredag 06.30-15.30. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och jobba ute hos vår kund i Brunna. Vi ser gärna att du bor i närheten eller har tillgång till bil för att kunna ta dig ut till arbetspasset börjar. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Du bor i närheten av Brunna, gärna körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till arbetet
  • Du har truckbehörighet A1-B4 och vana av truckkörning samt erfarenhet av att köra skjutstativ
  • Du har god erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och gärna tävlingsinriktad, det är viktigt att inte chansa i arbetet utan våga fråga om man behöver hjälp. Vi ser att du är flytande i svenska och har en förståelse för siffror.

I den här rekryteringsuppdraget gör vi ett utdrag ur polisens belastningsregister och det är ett krav för tjänsten att man har ett register utan anmärkning.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com