Telefonist till Kontaktcenter på välkänt bolag under 4/10-19/10!

Telefonist till Kontaktcenter på välkänt bolag under 4/10-19/10!

Är du en driven och strukturerad person som har erfarenhet av kundserviceinriktat arbete? Är du kommunikativ och trivs med att använda telefon som arbetsredskap? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort företag inom infrastrukturbranschen som inriktar sig på allt från service och drift till byggnation av vägar, broar och anläggningar. De är idag Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet med 2 000 medarbetare. Vi söker nu en telefonist till vår kunds telefoniavdelning, och arbeta heltid mellan datumen 4/10-19/10.

Som telefonist i Kontaktcentret kommer du främst att arbeta i vår kunds växel med att besvara och koppla inkommande samtal från kunder och allmänheten, men även interna samtal.

Tjänsten är på heltid mellan 4/10-19/10 med vanliga kontorstider. Du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult ute hos kund vars kontor är placerat i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta serviceinriktat och klarar av att jobba i ett högt tempo när det behövs. Vi tror att du är i början av din karriär, men gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Du bör vara stresstålig och kunna göra flera saker samtidigt. Du bör ha erfarenhet av att jobba med service på något sätt; i kundtjänst, reception, butik eller liknande. Du en god kommunikatör med en pedagogisk ådra. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, samt har god dator- och telefonvana. Om du har arbetat i växel och med systemen TouchPoint och CallGuide tidigare så är det meriterande men inget krav. Du är en social och trevlig person som har en känsla för service och tycker om att hjälpa andra. Du är prestigelös och kan arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du är duktig på att prioritera och ser till företagets bästa. Vi söker en pålitlig och ordentlig medarbetare som tar ansvar för sitt eget arbete. Att du är morgonpigg och kommer i tid är ett krav.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se