Studerande ekonomiassistent sökes omgående!

Studerande ekonomiassistent sökes omgående!

Är du under pågående studier och söker ett sommarjobb? Är du noggrann, vill arbeta administrativt och har en god samarbetsförmåga? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en ekonomiadministratör på deltid till ett stort bolag inom dagligvaruhandeln.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Stötta dina kollegor i deras dagliga arbete.
  • Kuvertering
  • Förbereda fakturaunderlag
  • Sortera dagredovisningskuvert
  • Arkivering
  • Påminnelser från leverantörer
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Solna. Arbetstiden är förlagd vardagar 08.00-17.00 och vi söker dig som kan arbeta heltid med start omgående fram tills sista augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är under pågående studier på högskola/universitet eller yrkeshögskola, gärna med ekonomiinriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare och inte rädd för att hugga i där det behövs. Som person är du noggrann, lättlärd, flexibel och strukturerad. Vidare är du prestigelös med en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i ett litet team med väldigt tätt samarbete. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, administration, sommarjobb

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, administration, sommarjobb
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com