Studerande administratör sökes omgående till CRAMO!

Studerande administratör sökes omgående till CRAMO!

Studerar du och vill samla på dig erfarenhet vid sidan utav dina studier? Vill du arbeta på ett utvecklande bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta på deltid som administratör med intresse för ekonomi. Vår kund är Cramo och dem erbjuder allt från korttidsuthyrning av maskiner till kundanpassade helhetslösningar av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Deras kunder är allt från privatpersonen till byggsektorn, näringslivet och den offentliga sektorn. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som administratör på ekonomiavdelningen, tillsammans med fem andra kollegor. Du kommer få en introduktion utav företaget och deras system. I din roll som administratör kommer du att hjälpa till med olika administrativa arbetsuppgifter och vara en höger hand på ekonomiavdelningen.

Arbetsuppgifter:
  • Inskanning utav kontoansökningar
  • Kontrollera kontoansökningar och i vissa fall återkoppla till depåer
  • Administrera reklamationer
  • Vara behjälplig, vid behov, i receptionen med post mm
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Frösunda/Solna. Tjänsten startar i mitten på december och löper på vid sidan utav dina studier. Det är en tjänst på deltid ca 2 halvdagar i veckan/10h veckan och heltid under sommaren. Kontorstider tillämpas samt en viss flexibilitet. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller yrkeshögskola. Samt att du har ett intresse för ekonomi. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Som person är du noggrann, serviceminded och lätt att lära. Du har en positiv inställning och är öppen för att lära dig nya saker. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se