Studerande Administratör sökes omgående till Toyota!

Studerande Administratör sökes omgående till Toyota!

Är du en student som uppskattar ett noggrant och strukturerat arbetssätt, i en administrativroll kombinerat med ekonomi på ett världs etablerat företag? Vi söker just nu en administratör med intresse för ekonomi till ett spännande uppdrag för Toyota!

Information om uppdraget:

Toyota sålde 10,23 miljoner bilar 2014 och säljs i mer än 170 länder. Totalt sedan starten 1936 har Toyota tillverkat över 200 miljoner bilar. Samtliga 67 fabriker runt om i världen, liksom Toyota Sweden, är miljöcertifierade enligt ISO 14001.Sedan Toyota Prius kom som första masstillverkade hybrid 1997 har Toyota tillverkat över 18 miljoner hybrider. Toyota har 30 hybridmodeller i produktion.

Just nu söker Toyota en Administratör med intresse för ekonomi till deras order och leveransavdelning. Du kommer att stötta upp inom teamet under sommaren där dina arbetsuppgifter bland annat kommer omfatta att hantera leveranser av truckar, leveranslistor från Toyotas fabriker som registreras i deras system, fakturering mot slutkunder, skicka ut information till Toyotas kunder. Vidare kommer du att få sköta administrationen kring kollegors orderläggning och kontrollerar och följa upp underlag. I rollen ansvarar du för att arbetsuppgifterna blir korrekt utförda och att de ligger i fas med tidsplaner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta följande:
  • Hantera enklare ekonomiuppgifter
  • Kommunicera ut information till kunder
  • Hantera leveranser och leverantörslistor
  • Arbetsuppgifter med administrativ karaktär
  • Skicka leveransbekräftelser till kund
Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Toyota. Arbetstiderna är förlagda mellan 8:00-16:30 där du utgår från företagets kontor i Solna. Tjänsten förväntas starta upp omgående på heltid och sträcker sig till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning på deltid till hösten. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs i att arbeta i ett dynamiskt, högt tempo och som uppskattar självständigt arbete, har en förmåga att kunna arbeta strukturerat och noggrant. För att lyckas och trivas i rollen bör du vara en person som ser möjligheter och är lösningsorienterad, du uppskattar att ha ordning och reda på din arbetsplats och kan hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Du har även mycket god system- och datorvana, ett krav för tjänsten är att du obehindrat behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har du tidigare arbetat med administration är detta meriterande.
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com