Student sökes för roll för försäkringsassistent!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du driven, resultatinriktad och engagerad? Är du student och har ett intresse för försäkringsbranschen? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu för kunds räkning en Försäkringsassistent på deltid. Vår kund heter TM Assistance och är ett litet familjeföretag med kontor i Solna. Företaget är verksamma inom reklam, PR, media och annonsförsäljning. Företaget grundades 1992 och erbjuder en familjär arbetsplats med drivna och erfarna medarbetare. Som försäkringsassistent kommer du arbeta med försäkringar för ett av Sveriges ledande försäkringsbolag där du kommer ringa till utvalda kunder för att se över deras försäkringslösning och sälja in en helhet som motsvarar kundens förväntningar och behov. Företaget arbetar mycket med kvalité och du kommer främst ringa till nyblivna föräldrar och berätta om barnförsäkringar.

Tjänsten är på deltid under kontorstider 8-17, 8-12 timmar i veckan. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta ute hon kunden i Solna. Start sker så snart vi har hittat rätt kandidat, för rätt person finns möjligheter att växa i rollen och på sikt få utökat ansvar hos kunden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som studerar på universitet eller högskola, eventuellt har en annan huvudsaklig sysselsätnning, och är på jakt efter ett fartfyllt extrajobb. Som person är du målfokuserad och driven. Du sätter alltid kunden i centrum och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Ditt engagemang gör att du alltid levererar högklassig service. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning eller försäkringar tidigare, detta är dock ej ett krav. Du kommer under inledande utbildning få information och kunskap kring försäkringar och försäljning. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Du har helst minst 1 år kvar på dina studier. Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, sök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se