Student med intresse för logistik sökes för sommarjobb!

Student med intresse för logistik sökes för sommarjobb!

Är du student och vill utvecklas inom logistik och varuflöde? Har du sinne för siffror, är utåtriktad och positiv? Då kan det vara dig vi söker till ett sommaruppdrag som varuplanerare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en analytisk och flexibel person som vill arbeta i en bred roll som varuplanerare under sommaren hos vår kund. I din roll som varuplanerare kommer du att agera sammanhållande för varuflödet inom logistik.
Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer exempelvis att vara att:
  • Lägga order till leverantör
  • Bevaka leveranser
  • Analysera avvikelser
  • Ha många betydelsefulla kontakter mot både interna gränssnitt och leverantör
Tjänsten är ett sommarjobb på heltid från ca v 23/24 - 33 det är ett krav att du kan arbeta hela perioden. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under kontorstider. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för varuflöden och påverkande faktorer. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel alternativt administrativt med Excel. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då du kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Vi tror också att du har lätt för att samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom ett kvalitetsfokus, en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Låter det här som ett sommarjobb för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com