Student från KTH eller Handels sökes!

Student från KTH eller Handels sökes!

Är du analytisk, strukturerad och driven? Söker du meriterande erfarenhet inför framtiden? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är störst i Nordeuropa inom anpassningsbara byggnader. De söker en student som vill vara med och bidra strategiskt utvecklingsarbete på grupp-nivå inom enheten Commercial Strategy & Development (CSD) över business units i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Det är en unik möjlighet för en topptalang tidigt i sin karriär att få direkt insikt i ett börsnoterat bolag med direkt exponering mot ledande koncernledningen.
Exempel på arbetsuppgifter;
  • Projektleda/ koordinera aktiviteter, t.ex. events mot säljorganisationen
  • Genomföra analyser och förbereda presentationer till koncernledning, CEO och BU ledningar
  • Hjälpa till att driva strategiska utvecklingsprojekt mot grupp och BU, inom t.ex.:
Market/ Commercial strategy
Pricing strategy and exellence
Sales effectiveness
Special growth projects

Uppdraget startar så snart vi hittar rätt person och inleds med en introduktion. Arbetstiderna är kontorstider där du minst ska kunna arbeta 1 dag i veckan. Har du möjlighet att arbeta mer än så är det önskvärt. Kundens kontor är beläget i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på Kungliga Tekniska Högskolan eller Handelshögskolan. Du får gärna studera på mastersnivå där det är meriterande om du har genomfört minst ett relevant internship. För att bli framgångsrik i rollen är du analytisk, strukturerad och har ett starkt driv att leverera och lära dig. Du trivs i en fartfylld miljö där du får använda dina sociala färdigheter och din kreativitet för att lösa viktiga problem och bygga starka relationer. Vidare är proaktiv, engagerad och trivs med att interagera och bygga relationer med människor i en internationell miljö. Du är en utmärkt kommunikatör med stor IT-kompetens, särskilt väl insatt i MS PowerPoint och Excel. Som person tar du stort eget ansvar över dina uppgifter som du säkerställer att de genomförs i tid. Kunden erbjuder dig en unik möjlighet att lära och utmana dig själv samtidigt som du får direkt insikt i ett börsnoterat företag. Deras löfte till dig är att på olika sätt ge dig möjligheter till utveckling. I gengäld önskar dem ditt engagemang, integritet och passion.

Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com