Strukturerad översättare sökes till SAS!

Strukturerad översättare sökes till SAS!

Uttrycker du dig väl i skrift och är flytande i svenska samt engelska? Söker du ett arbete parallellt med studierna? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1 300 destinationer i fler än 193 länder runt om i världen.

Nu söker vi för SAS räkning dig som studerar och vill arbeta deltid som översättare inom svenska och engelska. Du kommer att arbeta med översättning för SAS chattfunktion på kundservice och översätta dialoger från engelska till svenska.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult hos SAS i Solna, Frösundavik. Anställningen förväntas pågå cirka 4 - 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på deltid och du bör vara tillgänglig cirka 1- 3 dagar i veckan med start under oktober månad. Arbetstiderna är flexibla mellan 06.00- 18.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktningen informationsteknologi, marknadsföring eller kommunikation. För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift samt goda kunskaper inom Office 365, främst Excel.

Som person är du noggrann, pålitlig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en självständig medarbetare som är initiativtagande samtidigt som du trivs med nära samarbete inom teamet, där man arbetar med utvecklingen av SAS chat. Vi ser att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att leverera hög kvalité på ditt arbete. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande.

Passar detta in på dig? Ansök redan idag då du kan vara vår framtida medarbetare!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Tolk & Översättare, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com