Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare till Kontaktcenter på välkänt bolag!

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare till Kontaktcenter på välkänt bolag!

Är du en driven och strukturerad person som har erfarenhet av kundserviceinriktat arbete? Är du kommunikativ och trivs med att använda telefon som arbetsredskap? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort företag inom infrastrukturbranschen som inriktar sig på allt från service och drift till byggnation av vägar, broar och anläggningar. De är idag Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet med 2 000 medarbetare. Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kunds telefoniavdelning, som kan arbeta heltid under juni - augusti med eventuell förlängning.

Som kundtjänstmedarbetare i Kontaktcentret kommer du främst att arbeta i vår kunds växel med att besvara och koppla inkommande samtal från kunder och allmänheten, men även interna samtal.

Tjänsten är på heltid under juni - augusti med kontorstider 7:00 - 16:00. Du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult ute hos kund vars kontor är placerat i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs att arbeta serviceinriktat och förmår att arbeta i ett högt tempo när det behövs. Vi tror att du är i början av din karriär, men gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Du bör vara stresstålig och kunna göra flera saker samtidigt. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med service på något sätt; i kundtjänst, reception, butik eller liknande. Du är en god kommunikatör med en pedagogisk förmåga. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, samt har god dator- och telefonvana. Om du har arbetat i växel och med systemen TouchPoint och CallGuide tidigare är det meriterande men inget krav. Du är en social och trevlig person som har en känsla för service och tycker om att hjälpa andra. Du är prestigelös och kan arbeta strukturerat och lösningsorienterat samt är duktig på att prioritera och ser till företagets bästa. Vi söker en pålitlig medarbetare som tar ansvar för sitt eget arbete. I rollen är tidshållning ett krav.

Stämmer beskrivningen bra in på dig? Sök då redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com