Sales support sökes omgående till B2B IT-Partner

Sales support sökes omgående till B2B IT-Partner

Drivs du av att ge riktigt bra service och gillar att göra det lilla extra för att nå resultat? Har du dessutom erfarenhet av både IT-branschen och försäljning? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som Sales Support kommer du att arbeta i ett team med Account Managers och/eller Key Account Managers, där din uppgift är att stötta dem i de dagliga affärerna. Arbetet innebär ett högt tempo och egna initiativ i en snabbföränderlig miljö. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:
  • Sköta kundens beställningsportal, besvara produktfrågor, lägga försäljningsordrar
  • Hantera inköp, garantiärenden och returer samt ta fram enklare offerter
  • Ha kontakt med tillverkare och distributörer för att ta fram aktuella priser och beställningsunderlag
  • Kontrollera att leverantörsfakturor stämmer med kundordrar
  • Projektleda mindre projekt med leveranser av produkter och tjänster
  • Arbeta löpande i CRM
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna Business Park. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti/början på september och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag av kund finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

För att passa och trivas på B2B krävs att du gillar och drivs av att ge bra service, vara en del av säljprocessen och att jobba hårt mot både individuella och gemensamma mål. Du tycker om att jobba i team kring olika typer av uppgifter samt vara flexibel i ditt förhållningssätt. För att passa i rollen som medarbetare inom Sales Support ser vi gärna att du har tidigare branschvana och god produktkunskap inom IT samt erfarenhet av försäljning. Vidare behöver du ha god datorvana och starka kunskaper inom Officepaketet. Som person är du självständig, prestigelös, strukturerad och noggrann. Du tycker om att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, samtidigt som du har ett genuint intresse för service och drivs av att arbeta med försäljning. Arbetet som medarbetare inom Sales Support innebär ett högt tempo i en snabbföränderlig miljö, vilket kräver att du har ett starkt driv och trivs med att ta egna initiativ och beslut. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com