Sales Coordinator sökes till Filmstaden!

Sales Coordinator sökes till Filmstaden!

Är du framåt, driven och vill arbeta med ett spännande företag? Är du kontaktskapande, en teamplayer och söker en tjänst där du får arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

På Filmstaden Sales Support, en del av biografkedjan Filmstaden, sköter all leverans av företagsförsäljningen av biljetter, presentkort, reklamlösningar, möten och events på sina biografer. Affärsområdet står för en betydande del av intäkterna i koncernen. Teamet består av 12 personer och är baserade i Gamla Filmstaden Råsunda. Filmstaden är en del av Odeon Cinemas Group som i sin tur ägs av AMC, världens största biografkedja.

Sales Support avdelningen söker en Sales Coordinator som främst kommer att ansvara för bokning av filmdistributörers promotion aktiviteter i Sverige. Det gäller galor, pressvisningar, förhandsvisningar och liknande tillställningar. I rollen som Sales Coordinator kommer du att ha en viktig roll för att ge Filmstadens kunder och filmdistributörer hög service samt administrativt stötta interna avdelningar inom företaget. Rollen är bred och präglas av ett stort eget ansvar med omväxlande arbetsuppgifter.

Du arbetar med alltifrån leveransbevakning, offert/orderhantering och säljadministration till kontakt med deras kunder och partners.
  • Ansvar för bokning av filmdistributörers promotion aktiviteter
  • Arbeta främst i systemet Dynamics 365 men också i omgivande system så att det är i linje med företagets behov
  • Administration i CRM-systemet och support till biografer i Sverige
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Filmstaden och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov. Sex månaders provanställning tillämpas med chans till tillsvidareanställning därefter. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avklarad och godkänd gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet av att arbeta i kundorienterade roller där du är van vid och uppskattar kundkontakt. Du har mycket goda kunskaper i Excel och övriga officepaketet, samt är flytande i engelska och svenska. Vi ser även att du har god system- och datorvana, där du inte ser några svårigheter att sätta dig in i nya system.

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga och du uppskattar roller där du får möjlighet att arbeta med olika typer av personer och uppgifter. Du är framåt och sprider god energi bland både kollegor och kunder, och motiveras i en roll där du får möjlighet att arbeta mot både kvalitativa och kvantitativa mål, både i team och enskilt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com