Säkerhetskoordinator sökes till ÅF!

Säkerhetskoordinator sökes till ÅF!

Är du initiativtagande och har en analytiskförmåga att hantera operativa säkerhetsfrågor? Vill du jobba på ett modernt bolag som säkerhetskoordinator? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund ÅF som är ett snabbt växande bolag söker just nu en säkerhetskoordinator med fokus på säkerhetsarbete på heltid. ÅF har sitt kontor placerat i Solna och är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. ÅF´s bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen.

Som säkerhetskoordinator kommer du att hantera operativa säkerhetsfrågor för ÅF. Du kommer tillhöra gruppen Group Security, där du kan bolla ideér med dina kollegor. Du kommer bygga upp policys för de anställda samt utveckla processen inom säkerhetshetsarbetet hos ÅF. Utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar så fort vi har hittat rätt kandidat. Uppdraget löper under 6 månader med god chans till förlängning för rätt person. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fina lokaler i Solna. Kontorstider tillämpas (08.00 - 17.00).

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst riskmanagement eller informationssäkerhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska som är bolagets koncernspråk. Du är duktig på att strukturera och omformulera texter i dokument, samt att du förstår olika flöden (har en analytisk förmåga). Som person är du initiativrik, ansvarstagande, driven och noggrann. Har du teoretisk erfarenhet inom ledningssystem är det meriterande men inget krav. Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet och tycker att det är roligt att lära dig nya system. Urval sker löpande och tjänsten tillsätt så fort vi hittat rätt kandidat. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se