Rekryterare sökes för omgående uppdrag!

Rekryterare sökes för omgående uppdrag!

Vi söker dig som vill rivstarta din karriär inom HR och arbeta som Rekryterare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu 2-3 stycken Rekryterare som kommer arbeta som konsult hos vår kund. Vår kund är belägen i Stockholm och söker 2-3 stjärnor som vill stärka upp deras team med rekryteringsuppdrag internt inom arbetarsektorn.

I rollen kommer du ha fokus på rekrytering inom arbetarsektorn med fokus på volymprojekt och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Genomförande av hel rekryteringsprocess som innefattar urval, intervju och referenstagning
  • Delar av rekryteringsprocess för att stötta dina kollegor inom HR
Eftersom all rekrytering sker digitalt skall du känna dig bekväm med att hålla presentationer inför grupperna digital, du ska känna dig bekväm med digitala intervjuer och att hålla en god dialog till cheferna du rekryterar personalen till.

Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag som inleds med en provanställning. Arbetet är förlagt kontorstider måndag-fredag. Uppdraget är långsiktigt och på grund av rådande omständigheter bör du känna dig bekväm med att arbeta hemifrån men även på plats hos kundföretaget i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen.
Du är i början av karriären och har 0-2 års erfarenhet från rekryteringsarbete.

Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentation av dina kandidater till dina kollegor.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater och kollegor. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kollegor och kandidat får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen.

Låter det här som något för dig? Skicka då in din ansökan så återkommer vi när vi har mer information om uppdraget.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com