Redovisningsekonom sökes omgående till B2B IT-Partner!

Redovisningsekonom sökes omgående till B2B IT-Partner!

Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare? Är du även driven, ambitiös och noggrann? Då har vi arbetet som redovisningsekonom för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund B2B IT-Partner är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna Business Park och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Deras affärsidé är att hjälpa och utveckla kunder att nyttja IT på allra bästa sätt! I rollen som Redovisningsekonom kommer du vara en del av deras ekonomiavdelning och arbeta brett inom ekonomiområdet. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:
  • Fakturering
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Boka av kundinbetalningar
  • Stämma av bankkonton
  • Kontering av omkostnadsfakturor och utlägg
  • Arbete i samband med månadsbokslut
  • Påminnelsehantering
  • Rapportering till SCB samt Intrastat
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna Business Park. Tjänsten beräknas starta omgående och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag av kund finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har god förståelse för det ekonomiska flödet. Som person är du flexibel, strukturerad och noggrann. Du är van att arbeta i ett högt tempo med många arbetsuppgifter igång samtidigt. Vidare är du servicemedveten och arbetar väl i grupp såväl som självständigt. Då rollen innebär många kontaktytor krävs det att du är kommunikativ och komfortabel i det svenska språket såväl som det engelska språket. Har du kunskaper i Navision anses det meriterande. Hos B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. De som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt ihop på och utanför jobbet. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com