Redaktionschef sökes till e-handelsföretag, direktrekrytering!

Redaktionschef sökes till e-handelsföretag, direktrekrytering!

Har du goda ledarskapsegenskaper och är en stark kommunikatör med erfarenhet av redaktionellt arbete inom e-handel? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och har ett sortiment som omfattar bland annat uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en redaktionschef. Vår kund befinner sig på en spännande förändringsresa där du som redaktionschef får en viktig roll bland annat i arbetet med att utveckla företagets digitala kanaler och att säkerhetsställa att företagets varumärkesidentitet efterlevs och vidareutvecklas.

Som redaktionschef kommer du ha både en strategisk och operativ roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, planera och utveckla arbetet i redaktionsteamet som består av webbredaktör, grafisk designer och marknadskoordinator. Du kommer vara delaktig vid rekryteringar och arbeta med att bygga upp teamet samt ansvara för att etablera nya processer och utveckla arbetssätt kopplat både till print och digital marknadskommunikation. Du ser löpande över prioriteringar och deadlines för redaktionsteamet samt avlastar det egna teamet i det praktiska arbetet vid behov.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund som sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna. Tjänsten är på heltid med kontorstider och möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av att leda redaktionellt arbete, gärna inom e-handel. Erfarenhet av SEO och/eller Content Marketing är starkt meriterande. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att bygga långsiktiga relationer och delegera uppgifter.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara en stark kommunikatör med god förmåga att skapa tydlig, enkel och säljande marknadskommunikation. Du har en god förståelse för användarupplevelse i digitala kanaler. Vidare ser vi att du är initiativrik, resultatinriktad, organiserad och att du har en god samarbetsförmåga.

Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se