Prognosplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Prognosplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Har du bra analytisk förmåga och intresse att utvecklas inom logistik och varuflöde? Då ska du titta noggrant på denna tjänst!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en driven och analytisk person som vill jobba i en bred roll som prognosplanerare hos vår kund. Du kommer att tillhöra avdelningen inom prognosplanering och arbeta med andra i likande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Din funktion som prognosplanerare är att agera sammanhållande för tvärfunktionell sälj- och verksamhetsplanering. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Ta fram behovsprognoser
  • Analysera tidigare genomförda kampanjer
  • Löpande utvärdera och förbättra systemgenererade prognoser
  • Justera prognoser med effekter av planerade försäljningspåverkande aktiviteter
  • Samarbeta med kundens försäljningspåverkande organisationer
Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar så fort vi har hittat rätt kandidat och löper på fram till september 2020. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fina lokaler i Solna. Kontorstider tillämpas (08.00 - 17.00).

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi, ingenjör, logistik eller liknande på universitet eller högskola och nyligen blev klar med dina studier. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för analys, statistik och prognoshantering. Du är noggrann, har ett logiskt tänkande och har sinne för siffror. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. Det är av vikt att du är flytande i svenska i både tal och skrift samt att du behärskar engelska. Som person bör du vara framåt, lättlärd och inte rädd för att ta beslut. Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com