Pricing Executive sökes för direktrekrytering till Air France-KLM!

Pricing Executive sökes för direktrekrytering till Air France-KLM!

Är du analytisk och noggrann? Vill du arbeta på ett modernt bolag och har intresse för flyg- och resebranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Air France-KLM och de beskriver sitt företag enligt följande:
"Air France-KLM operates 566 weekly flights from 15 destinations in Norway, Finland, Denmark and Sweden providing access to the hubs of Amsterdam Schiphol and Paris Charles De Gaulle. From the hubs the company provides an excellent network to worldwide destinations. The company has a long and rich history in the region and is a strong and well established brand."

Air France-KLMs huvudkontor för North Europe är placerat i Solna där du sitter i ett modernt, ljust och aktivitetsbaserat kontor med fokus på hälsoinriktad arbetsmiljö. Detta innebär bland annat att företaget erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag, möjlighet att ta del av friskvårdsaktiviteter på arbetstid samt kostnadsfri träning på det lokala gymmet i huset. Som anställd får du även ta del av flygförmåner samt har god möjlighet till utveckling och utbildning internt.

Som Pricing Executive är du en del av marknadsavdelningen och du rapporterar till Commerical Director. Genom att arbeta med Revenue Management och i enlighet med uppsatta kommersiella mål för Air France KLM och deras partners ingår det i ditt ansvar att upprätta och revidera prisstrategier baserade på bland annat marknads- och konkurrentanalyser. I tjänsten har du ett nära samarbete med lokala nordiska avdelningar inom b.la. marknadsföring och sälj samt med Air France KLM's huvudkontor i Paris och Amsterdam. I dina arbetsuppgifter ingår att löpande ta fram och analysera framtida prognoser och på ad hoc basis initiera lokala priskampanjer. Du är dessutom ansvarig för koordineringen av olika övergripande projekt med anknytning till prissättningsstrategier. Koncernspråket är engelska och största delen av all kommunikation sker på engelska.

Tjänsten är en direktrekrytering till Air France-KLM vilket innebär att du blir anställd av vår kund med kontor i Solna strand, men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. I rollen kommer du att arbeta vardagar under kontorstider med möjlighet till flex. För att vara aktuell i rekryteringsprocessen är det ett krav att du har genomfört StudentConsultings tre personlighetstester. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning, gärna med inriktning nationalekonomi, statistik och/eller marknadsanalys. Du har tidigare arbetat med strategisk prissättning/Revenue Management, gärna inom flyg- och turism branschen, och gillar att arbeta på detaljnivå. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och analytisk, vidare ser vi att du är resultatorienterad och initiativrik. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, ser dig själv som flexibel och du har ett öga för förbättringsmöjligheter. Du talar och skriver engelska obehindrat och har avancerade kunskaper i Excel. Har du någon tidigare erfarenhet från Qlikview och något GDS system, exempelvis Amadeus eller Sabre, anses det också som meriterande men detta är inget krav. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan på engelska till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se