Parkarbetare på heltid

Parkarbetare på heltid

Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker!
För Svevias räkning söker vi nu en parkarbetare på heltid med start omgående.

Information om uppdraget:

I rollen som parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker i Solnaområdet. I arbetet kommer du att använda en K-Heat-maskin som hjälp vid ogräsrensning. Andra arbetsuppgifter kommer förekomma som bland annat manuell ogräsrensning, häckklippning, lövblåsning, snöskottning m.m.

Arbetet är på heltid med start i augusti och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06.30-15.30. Uppdraget beräknas pågå till sista oktober med chans till förlängning. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Solna. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, trivs med att ta egna initiativ och som arbetar effektivt. Du värdesätter en god kommunikation och anser att ett bra kundbemötande är en självklarhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av- och kunskap om grönyteskötsel. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av utomhusarbete samt har gått utbildningen Arbete på väg nivå 1 & 2.
B-körkort och god körvana är ett krav. Då du i tjänsten kommer att köra skåpbil med släp är det viktigt att du även känner dig bekväm med detta. Ytterligare krav för tjänsten är att du talar obehindrad svenska samt är i god fysisk form.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com