Orderadministratör sökes till Evanoff Group i Solna!

Orderadministratör sökes till Evanoff Group i Solna!

Söker du en möjlighet att utvecklas inom administration och orderhantering, samt att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget:

Just nu söker Evanoff Group i Solna en ny talang till rollen som orderadministratör. Evanoff Group är en entreprenörsdriven företagsgrupp med primärt fokus på att investera och driva små till medelstora bolag inom livsmedelsbranschen. I rollen som orderadministratör kommer du därmed att lära dig mycket om Evanoff Groups verksamhet och hur livsmedelsbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på allmän orderadministration, kontinuerlig kontakt med kunders varuplanerare. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Orderhantering
  • Säkerställa kvalité i leveranser och flöden
  • Löpande fakturering
  • Hantering av inkommande och utgående post
  • Besvara kunders frågor gällande transporter och leveranser
Du kommer att arbeta i öppna och fräscha lokaler belägna i Arenastaden i Solna. Tjänsten är en heltidsanställning och kontorstider tillämpas. Detta är en direktrekrytering där vi på StudentConsulting ansvarar för delar av rekryteringsprocessen, men anställningen blir hos Evanoff och inleds med en provanställning om 6 månader. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Detta söker vi:

På Evanoff Group tror man att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det som krävs av dig är ett genuint intresse för administration, kontorsservice och orderflöden och ett övergripande kvalitetstänk. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Har du tidigare arbetat i liknande roller, där du också fått erfarenhet av affärssystem, är det mycket meriterande.

Detta är en roll med många kontaktytor varpå du som söker behöver ha en god kommunikativ förmåga. Du behöver också kunna uttrycka dig obehindrat i svenska såväl som engelska. Evanoff är ett välkomnande arbetslag som tror på att utvecklas och ha kul tillsammans. Nu söker de efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig! Skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com