Noggrann Data Processor sökes till ÅF!

Noggrann Data Processor sökes till ÅF!

Har du ett tekniskt intresse? Är du dessutom lösningsorienterad och trivs med att arbeta vid datorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kund ÅFs räkning söker vi nu en tekniskt intresserad person som vill arbeta som Data Processor. I denna tjänst bearbetar man datafiler från tågtrafiken.

Arbetsuppgifterna för tjänsten kommer bland annat att vara:
  • Bearbetning av datafiler om tågtrafiken och matcha dem mot tidtabellen
  • Processa och kvalitetssäkra datafilerna
Arbetet kommer ske i ett speciellt framtaget program som du ges tid och handledning att lära dig på plats. Arbetet kommer att ske på ÅFs kontor i Solna. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flex. Uppdraget kommer att vara året ut och fortlöpa under hela 2019.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att man blir anställd av StudentConsulting men arbetar hos vår kund ÅF.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god datavana, självlärd eller från gymnasial utbildning med teknisk/matematisk inriktning. Har du även erfarenhet av mer komplexa databaser och registerhantering är detta en merit, men det är inget krav. För att trivas i denna roll bör du vara uthållig och gilla logiska sammanhang och problemlösning. Du ska även arbeta mycket noggrant och strukturerat för att kunna kvalitetssäkra ditt arbete på bästa sätt.

Är det dig vi söker? Skicka oss din ansökan redan idag, urval sker löpande och tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person för tjänsten.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se