Nätverkstekniker sökes till spännande bolag!

Nätverkstekniker sökes till spännande bolag!

Har du något års erfarenhet som nätverkstekniker inom Cisco och är redo för nästa steg i karriären? Vill du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande och händelserik roll? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en junior nätverkstekniker. Vår kund är en svensk IT-leverantör som erbjuder skräddarsydda och långsiktiga helhetslösningar. De erbjuder dels IT som tjänst, men också lösningar inom till exempel IT-säkerhet och nätverk. Vår kund har 650 medarbetare och är verksamma på 20 orter runtom i Sverige.

För denna tjänst kommer man att arbeta med ett migrationsprojekt hos en av vår kunds kunder. Där ingår man i ett IT-team som består av ca 15-20 personer. Man arbetar självständigt och ansvarar för sitt eget arbete, men de andra i gruppen finns att tillgå för samarbete och stöd om det behövs.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Ansvara för utrullning av switchar till kundens olika lokalkontor
  • Sköta kontakt med respektive lokalkontor, angående utrullningen
  • Konfigurering och driftsättning av switchar och routers
  • Testning och felsökning av switchar och routers
  • Vara behjälplig med övriga tekniska frågor på plats
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att man blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är måndag - fredag, 8-17. Anställningen är under 6 månader, med möjlighet till förlängning om båda parter är nöjda med samarbetet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst har du, efter avslutade studier, arbetat i något år som nätverkstekniker inom Cisco. Har du certifiering inom Cisco CCNA eller motsvarande är det meriterande. Vidare är du driven, social och har en god pedagogisk förmåga. Du tar egna initiativ i ditt arbete och vågar fråga om hjälp. Du behärskar svenska flytande, i såväl tal som skrift. B-körkort är meriterande. Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka inte, ansök idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se