Masterdata-administratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Masterdata-administratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Är du en noggrann och strukturerad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och tjänsten rör en av deras enheter; Sortiment & Inköp. För deras räkning söker vi nu en administratör till sitt huvudkontor i Solna. I rollen som Site-administratör kommer du att utgöra en administrativ resurs. Vidare kommer du att arbeta med att strukturera och registrera butiker/terminaler i vår kunds interna system. I ditt arbete kommer du att tillhöra det centrala Masterdata teamet - CMT. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Ansvara för registervård av nya och befintliga butiker/terminaler
  • Ansvara för att uppdrag/vård sker inom ramen för fastställda tidsaxlar
  • Ansvara för kvalitén av vårdade uppgifter baserat på underlag och uppdrag
  • Ansvara för att valda kontroller utförs kontinuerligt av aktuell data/registervård
  • Samverka kring frågor rörande förenkling av processer, arbetsrutiner och systemstöd
Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper på tillsvidare med mycket stor chans till förlängning och övertag. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Kontorstider med viss flexibilitet tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom liknande bransch. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vidare har du god datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Det är mycket meriterande om du har kunskap i SAP och Masterdatakompetens inom dagligvaruhandeln. Som person är du noggrann, kommunikativ och har inga problem att fråga om hjälp om det behövs. Du är även prestigelös, effektiv och har förmågan att se till helheten. Vidare är du en Teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Är det dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com