Marknadskoordinator sökes till B2B IT Partner!

Marknadskoordinator sökes till B2B IT Partner!

Är du flexibel, strukturerad och vill utvecklas i en roll som Marknadskoordinator? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. I rollen som Marknadskoordinator kommer du att vara en del av marknadsgruppen där dina arbetsuppgifter dels kommer omfattas av:

Som marknadskoordinator hos oss kommer du att ansvar för våra fysiska eller digitala event som sker ca 10-12 gånger om året. Det innebär bland annat:
  • Planera och genomföra event/webbinarie
  • Skapa och skicka ut inbjudningar
  • Kontakt med leverantörer och kunder
  • Ta emot anmälningar och skicka ut bekräftelse
  • Vara med under utförandet och hantera uppföljningar av event/webbinarie
  • Grafisk design
  • Skapa content för bolagets sociala kanaler och plattformar
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten beräknas starta omgående och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag av kund finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning inom relevant område, alternativt motsvarade kunskaper. Du har erfarenhet av att ha arbetat med service och event sedan tidigare. Vidar har du erfarenhet av arbete med grafisk design och content-skapande för sociala medier. Har du dessutom arbetat med sökoptimering ses det som starkt meriterande. För vår kund är det viktigt hur du är som person, att du är strukturerad, självständig, prestigelös och serviceinriktad. Du har även ett eget driv och trivs med att ta egna initiativ och använda din kreativa förmåga. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har kunskaper i Officepaketet samt i Adobe/Indesign/Photoshop/Wordpress. Meriterande med ytterligare kunskap inom Illustrator, Analytics och Premiere. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com